keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Tulinen jauhelihakastike

Tiistaina ruokana oli sitten yksinkertaista mutta maukasta. Tulinen jauhelihakastike syntyy seuraavanlaisesti (unohdin ottaa kuvaa, mutta eipä kai tämä kummoisen näköistä olisikaan):


400g jauhelihaa

1 sipuli

1 pieni paprika

lihaliemikuutio

vettä

ruokakermaa (7%)

suolaa

pippuria

vihreää tabascoa


Ruskista jauheliha, lisää joukkoon myös pilkottu sipuli ja paprika (tähän voisi käyttää myös jalapenoja jos haluaisi enemmän tulisuutta). Lisää joukkoon vettä ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa ja lisää loraus ruokakermaa ja sopivaksi katsomasi määrä mausteita. Tarjosimme tämän tällä kertaa Rakettispagetin kera, mutta peruna tai riisi olisi myös toimiva lisuke.

Ei kommentteja: